Home / Nyheter / Viktigt meddelande till dig som är deltagare i vår verksamhet!

Med anledning av nya riktlinjer från folkhälsomyndigheten behöver vi er hjälp nu för att kunna fullfölja resterande av vårens sista kurs.
Förhållningsregler
Gäller alla simhallar
• I omklädningsrummet får ni 15 min före och 15 min efter er tid i vattnet. På så sätt kan vi minska antalet personer i omklädningsrum samtidigt. Riktlinjerna rekommenderar också till att duscha hemma efter ert pass. Duscha med avstånd mellan.
• Syskon och andra anhöriga på kanten undanbedes resten av kursen och vi begränsar antalet i bassängen till max 3 badande. Vi rekommenderar barnet + en vuxen, men i våra yngsta grupper Guppy och Krabban vill vi tillåta tre personer per familj om det känns tryggare för er familj så.
• Vi kommer att ändra i kursprogrammen så att det finns möjlighet att hålla ett avstånd på 1,5 m per familj i våra övningar.
Ljusne
• Väntande barn och föräldrar är vid soffan och fönstret så den grupp som är i vattnet kan kliva
upp utan att behöva trängas på samma område. Vi kommer att flytta borden så det finns möjlighet att lägga sina saker på innan man kliver i.
• Vi ser till att desinficera trappräcket och borden innan första gruppen för dagen.
Kilafors
• Gällande damernas omklädningsrum ska max 4 familjer vistas i omklädningsrummet nere och max 5 uppe. Förslagsvis hälften av deltagarna i gruppen nere och hälften uppe.
• Väntande barn och föräldrar är vid borden vid fönstret så den grupp som är i vattnet kan kliva upp utan att behöva trängas på samma område. På väg ner i bassängen tar ni med era handdukar till krokarna vid babypoolen så ni lätt kan ta dem efteråt utan att krocka med nästa grupp.
• Vi ser till att desinficera trappräcket innan första gruppen för dagen.
Hällåsen
• Struktur innan bassängentré: Grupp I väntar vid bortre bänken, simbana 1. Grupp X väntar vid bänken på kortsidan, där vi brukar samlas. Grupp O väntar vid närmaste borden intill bassängdelen där trapporna är. Minimal risk att trängas på samma område.
Folkhälsomyndighetens råd gäller, att alla med minsta symtom stannar hemma. Vi hjälps åt och på så sätt hoppas vi få möjlighet att fullfölja terminen.
Källa: www.svensksimidrott.se/Nyheter/hallkollpa/radtillforeningarsombedriversimskoleverksamhet