Home / Kursanmälan

Vårens kurser kommer hållas i Ljusne och Kilafors simhallar, eftersom Söderala simhall är fortsatt stängd

Vi har därför inte tillgång till hela vårt lager av försäljningsservice till er medlemmar. Ni kan se vårt lager med medlemspriser här nedan. Beställ via mail på vår info-adress 8 dagar innan. Det finns på plats er simtid om vi har det på lager. Några produkter i varje storlek finns alltid på plats men med ett begränsat urval av färger/mönster. Betalning av simmaterial kan göras via swishnummer: 123 388 65 12.
Babysimbyxor och simskor
Övriga produkter

Vilken grupp ska jag välja?

Vet du inte vilken grupp som passar. Läs målsättningarna under våra kurser.

Kursavgift

Avgift för en kurs babysim- eller minisimskola i Ljusne/Kilafors är 750 kr. Om man är medlem i föreningen och har flera barn som är deltagare, i samma eller olika grupper, finns det en syskonrabatt. Avgiften blir då 450 kr per syskon. Syskon som inte räknas som deltagare betalar man inget extra för, de får ej heller delta i våra övningar utan får bada vid sidan av gruppen i mån av plats (grupperna minifirren och firren se info nedan).

För deltagare i vår simskola Delfinen, förlagd på Hällåsen, gäller andra avgifter. Se under fliken Delfinen.

Det är obligatoriskt att vara medlem i föreningen om man ska delta i någon av våra grupper.
Medlemsavgiften är enskild medlem 100 kr/person alt. familjemedlemsskap 150 kr/familj.
Vi har medlemsförmåner i Söderala simhall: Medlem: 20% rabatt på simkurser för barn (på ordinarie pris) samt 10% på hyra av Söderala simhall och föreningens övriga kursutbud. Allmänbadet ingår inte i föreningens kursutbud. Rabatter kan inte kombineras.

Anmälan är bindande!

Anmälan blir bindande efter ett visst datum inför varje ny kursstart. Om man p g a sjukdom eller annat giltigt förfall deltar endast tre gånger eller färre får man som medlem vid begäran tillbaka 300kr av grundpriset.

Betalning sker via inbetalning till pg 401 33 58-9. Behov av inbetalningskort? Det kan fås av instruktören vid begäran.

Syskon får vara med vid sidan av i samtliga grupper, förutom Minifirren och Firren, så länge det inte är alltför störande. Det finns barn som, speciellt under nybörjarkursen, är beroende av lugn miljö. Ni som har äldre syskon med, måste vara uppmärksamma på detta. Vi har krav på en vuxen per icke simkunnigt barn. Ni som har syskon i grupperna efter varandra samma baddag kan dock inte räkna med att barnen ska bada i båda grupperna. Barnen orkar som regel inte med det.