Home / Delfinen

Delfinen är vår familjeverksamhet på Aquarena Hällåsen för barn ca 6 – ca 10 år. Vi vill att både barn och föräldrar är ombytta. Krav är att barnet ska kunna ta sig fram 12,5 meter i vattnet och gärna gilla att vara under ytan. Alternativt att barnet ska ha gått gruppen Firren i vår verksamhet i Ljusne simhall och blivit erbjuden flytt till Delfinen av instruktör.

Tid: Söndagar kl. 18.15 – 19.30, start VT 2020 sker 2/2
Kostnad: Vi har en kursavgift på 800 kr per barn. När man är medlem i vår förening har vi också syskonrabatt där syskon i samma grupp betalar endast 450 kr.
Det är obligatoriskt att vara medlem i vår förening om man vill delta i våra kurser. Vi har en medlemsavgift på 200 kr / familj och år.

Program: Programmet består av ganska mycket simskola/teknikträning och i övrigt blandade aktiviteter såsom; trampolin, sim- dykträning, livräddning, organiserade lekar mm. Vi erbjuder ca 12 tillfällen per termin.

Aktuellt: Schemat för VT-20 kommer strax!

Vårens grupper är för närvarande fullbokade.

De som gått förra termin har förtur på platserna, anmälan blir då också bindande. Det går bra att göra en efteranmälan i mån av plats. Blir det fullt får ni en plats i kön utifall vi får avhopp.

Anmälan för nya deltagare – soderhamnsbabysim@outlook.com